Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

RotaBoy

Introductie

Met de RotaBoy kunnen sandwichdakpanelen moeiteloos 180° gedraaid worden om vervolgens naar het dak gehesen te worden en te monteren.

Introductiejaar

2005

Meer info over dit product

www.viavac.nl

Productdetails

Omschrijving

De RotaBoy maakt het mogelijk om sandwich dakpanelen op te pakken en met een druk op de knop moeiteloos 180° te draaien. Deze vacuümheffer is geschikt voor sandwichpanelen met een maximale lengte van 24 meter en een maximaal gewicht van 600 kg. Deze krachtpatser is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak, waardoor de RotaBoy voor een belangrijke verbetering van de arbeidsomstandigheden, bij de montage van lange dakpanelen, zorgt.

Alternatieve naam

RB, RB2, RB2-600

CE-markering

Ja

Voor het laatst aangepast op

25 januari 2022

Bedrijfsgegevens

VIAVAC vacuum lifting bv
Lopik
T: +31 (0)348 449 660
E: info@viavac.com
W: www.viavac.nl

Randvoorwaarden

Geadviseerde veiligheidssvoorzieningen bij gebruik

Alleen het apparaat gebruiken indien men deze bedieningsvoorschriften gelezen en begrepen heeft. Altijd ervoor zorgen dat het contactoppervlak van de te hijsen last schoon en droog is voordat men de zuignap erop plaatst. Nooit een last boven mensen hijsen. Bij een enkel vacuümcircuit is tijdens het hijsen boven de 1,5 meter een tweede valbeveiliging vereist. Wij leveren bij ons vacuüm hijsgereedschap met een enkel circuit sjorbanden.

Eisen aan de energievoorziening

De vacuümheffer is voorzien van een accu. In c.a. 6 uur laadtijd is de accu weer volgeladen. Met een volledig opgeladen accu kunt u een hele dag kunt werken.

PBM voorgeschreven

Veiligheidsvoorschriften volgens de Arbowet

Competentie-eisen aan gebruiker (opleiding / instructie / certificaat)

Gebruikers worden voorzien van een manual