Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

Hydraulisch grasbetontegelklem

Introductie

Het handmatige transport en leggen van grasbetontegels kan bij gebruik van deze klemmen vervangen worden door mechanisch werken.

Introductiejaar

2002

Prijsindicatie (excl. BTW)

€ 1.185,00

Meer info over dit product

www.sherpaminiloaders.com

Productdetails

Omschrijving

De klem wordt aan een minilaadschop of minigraver gehangen. De klem wordt eerst ingesteld op de afmetingen van de gaten in de grasbetontegels. De klem wordt uitgeschoven en klemt zo de grasbetontegels in het midden vast. Vervolgens kunnen de tegels worden opgepakt en getransporteerd. Er zijn twee modellen klemmen: een vierkante klem voor een blok grasbetontegels en een langwerpige klem voor een rij grasbetontegels. Gebruik: De klem wordt in het midden van de grasbetontegels geplaatst. Vervolgens wordt de klem in werking gesteld. De klem drukt naar buiten in de openingen van de tegels zodat de grasbetontegels vastgeklemd zijn. Deze kunnen nu geheven, getransporteerd en gelegd worden.

Alternatieve naam

Hydraulisch grasbetontegelklem

CE-markering

Ja

Voor het laatst aangepast op

25 januari 2022

Bedrijfsgegevens

Randvoorwaarden

Eisen aan de werkplek

De klem wordt bevestigd aan een minilaadschop of minigraver die een extra hydraulisch ventiel heeft voor de aansluiting van de hydraulische klem.

Geadviseerde veiligheidssvoorzieningen bij gebruik

Bij gebruik zijn veiligheidsschoenen en werkhandschoenen nodig. De slangen moeten regelmatig worden gecontroleerd op slijtage.