Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

FENTO BOARD

Introductie

Het nieuwste product van FENTO: de FENTO BOARD, is een ergonomische en hoogwaardige kniemat die je gemakkelijk meeneemt en verplaatst.

Introductiejaar

2021

Prijsindicatie (excl. BTW)

€ 87,00

Meer info over dit product

www.fentokneeprotection.com/nl/product/fento-board/

Productdetails

Omschrijving

FENTO BOARD De FENTO BOARD is onze nieuwste ergonomische kniebeschermer. Dit product is speciaal ontwikkeld voor extra mobiliteit: je bindt deze kniebeschermer niet om je knieën en door de hendel aan de bovenzijde kun je het gemakkelijk verplaatsen. De FENTO BOARD heeft het perfecte gewicht: licht genoeg zodat je je gemakkelijk verplaatst en zwaar genoeg zodat het niet beweegt tijdens het knielen en het niet wegwaait wanneer je het buiten gebruikt. Daarnaast is het slijtvast, schok dempend, bevat het een sterke antislip bodem en een breed oppervlak voor extra stabiliteit. Natuurlijk heeft de FENTO BOARD de ergonomie die je van ons gewend bent: de Ergonomic Wedge zorgt voor de juiste drukverdeling over het onderbeen, wat knie- en rugklachten helpt voorkomen. De BOARD is EN14404:2010 level 1 gecertificeerd, wat betekend dat de BOARD bestand is tegen doorboring tot 100 N, en dus een adequate bescherming bied.

Alternatieve naam

Kniemat, Type 3 kniebescherming

CE-markering

Nee, cE-markering is voor Type 3 kniebescherming niet toegestaan omdat dit volgens de wet officieel geen kniebescherming is, aangezien het niet aan het lichaam vastgemaakt wordt. We hebben de FENTO BOARD wel aan dezelfde testen blootgesteld als de rest van de kniebeschermers, waarvan we een testdocument hebben met uitstekende resultaten.

Voor het laatst aangepast op

20 januari 2023

Bedrijfsgegevens