Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

CladBoy compact

Introductie

De CladBoy compact is het handzame vacuümhijsgereedschap voor de montage van horizontale en verticale sandwich wandpanelen.

Introductiejaar

2005

Meer info over dit product

www.viavac.nl

Productdetails

Omschrijving

De CladBoy compact is het handzame vacuüm hijsgereedschap voor de montage van sandwich wandpanelen tot 750 kg. De oplaadbare accu zorgt ervoor dat u een hele dag kunt werken. Het apparaat is robuust en solide uitgevoerd en voorzien van stevige beschermbeugels. Het apparaat is dusdanig compact dat hij eenvoudig in de laadruimte van uw auto is te vervoeren. De CladBoy compact is uitgevoerd met een enkel of een dubbel vacuümcircuit.

Alternatieve naam

GB-500, GB-750, GB2-250, GB2-375, vacuümheffer, vacuumheffer

CE-markering

Ja

Voor het laatst aangepast op

19 december 2022

Bedrijfsgegevens

Randvoorwaarden

Geadviseerde veiligheidssvoorzieningen bij gebruik

Voor het hijsen van panelen onder de 375 kg adviseren wij gebruik te maken van een dubbel vacuümcircuit. Hierbij werken 2 geheel gescheiden vacuümcircuits onafhankelijk van elkaar. Het gebruik van een extra valbeveiliging is bij een dubbel werkend vacuümcircuit niet vereist. Bij een enkel vacuümcircuit is tijdens het hijsen boven de 1,5 meter een tweede valbeveiliging vereist. Wij leveren bij ons vacuüm hijsgereedschap met een enkel circuit sjorbanden.

Eisen aan de energievoorziening

De vacuümheffer is voorzien van een accu. In c.a. 6 uur laadtijd is de accu weer volgeladen. Met een volledig opgeladen accu kunt u een hele dag werken.

Competentie-eisen aan gebruiker (opleiding / instructie / certificaat)

Gebruikers worden voorzien van een manual.