Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

CladBoy compact 4Flex

Introductie

De CladBoy compact 4Flex is veelzijdige vacuümheffer die uitermate geschikt is voor de montage van sandwich dakpanelen én wandpanelen.

Introductiejaar

2016

Meer info over dit product

www.viavac.nl

Productdetails

Omschrijving

De CladBoy compact 4Flex is een door VIAVAC ontworpen vacuümheffer en is voorzien van 4 verstelbare, langwerpige zuignappen. Hierdoor is het apparaat geschikt voor de montage van sandwich dakpanelen tot een lengte van 8 meter, als ook voor de montage van geprofileerde horizontale en verticale wandpanelen met een maximale lengte van 10 meter. De CladBoy compact 4Flex is uitgevoerd met een enkel of een dubbel vacuümcircuit.

Alternatieve naam

GB-320/FX, GB-400/FX, GB2-160/FX GB2-200/FX, 4Flex, vacuümheffer, vacuumheffer

CE-markering

Ja

Voor het laatst aangepast op

19 december 2022

Bedrijfsgegevens

Randvoorwaarden

Geadviseerde veiligheidssvoorzieningen bij gebruik

Voor het hijsen van panelen onder de 200 kg adviseren wij gebruik te maken van een dubbel vacuümcircuit. Hierbij werken 2 geheel gescheiden vacuümcircuits onafhankelijk van elkaar. Het gebruik van een extra valbeveiliging is bij een dubbel werkend vacuümcircuit niet vereist. Bij een enkel vacuümcircuit is tijdens het hijsen boven de 1,5 meter een tweede valbeveiliging vereist. Wij leveren bij ons vacuüm hijsgereedschap met een enkel circuit sjorbanden.

Eisen aan de energievoorziening

De vacuümheffer is voorzien van een accu. In c.a. 6 uur laadtijd is de accu weer volgeladen. Met een volledig opgeladen accu kunt u een hele dag kunt werken.

PBM voorgeschreven

Veiligheidsvoorschriften volgens de Arbowet

Competentie-eisen aan gebruiker (opleiding / instructie / certificaat)

Gebruikers worden voorzien van een manual