Werk veilig.
Houd plezier.
Kijk vooruit.

CladBoy

Introductie

De CladBoy is het modulaire en veelzijdige vacuüm hijsgereedschap voor de montage van zowel sandwich dak- als wandpanelen.

Introductiejaar

2011

Meer info over dit product

www.viavac.nl

Productdetails

Omschrijving

Door de modulaire bouwwijze is de CladBoy met diverse opties eenvoudig en snel voor verschillende gebruiksdoeleinden aan te passen. De standaard zuignappen zijn geschikt voor vrijwel alle momenteel bekende dak- en wandpanelen. Voor andere profileringen zoals golf- en dakpanprofielen zijn speciale zuignappensets verkrijgbaar. Daarnaast is de CladBoy ook zeer geschikt voor de montage van stalendakplaten. De CladBoy is uitgevoerd met een enkel of een dubbel vacuümcircuit.

Alternatieve naam

Cladboy, cb, CB4, CB5, CB3, Cladboy cb4, cladboy cb5, vacuumheffer, panelenheffer, vauümheffer, hijsgereedschap

CE-markering

Ja

Voor het laatst aangepast op

19 december 2022

Bedrijfsgegevens

Randvoorwaarden

Geadviseerde veiligheidssvoorzieningen bij gebruik

Alleen het apparaat gebruiken indien men deze bedieningsvoorschriften gelezen en begrepen heeft. Altijd ervoor zorgen dat het contactoppervlak van de te hijsen last schoon en droog is voordat men de zuignap erop plaatst. Nooit een last boven mensen hijsen. Bij een enkel vacuümcircuit is tijdens het hijsen boven de 1,5 meter een tweede valbeveiliging vereist. Wij leveren bij ons vacuüm hijsgereedschap met een enkel circuit sjorbanden.

Eisen aan de energievoorziening

De vacuümheffer is voorzien van een accu. In c.a. 6 uur laadtijd is de accu weer volgeladen. Met een volledig opgeladen accu kunt u een hele dag kunt werken.

PBM voorgeschreven

Veiligheidsvoorschriften volgens de Arbowet

Competentie-eisen aan gebruiker (opleiding / instructie / certificaat)

Gebruikers worden voorzien van een manual